Logotip de Adolescents.cat

IlloJuan revela quants diners té al banc

per Redacció, el 6 de març de 2023 a les 06:00
IlloJuan és un dels streamers més seguits de l'actualitat. Compta amb 3,1 milions de seguidors i 45.000 subscriptors a Twitch, 1 milió de seguidors a Instagram i 1,5 milions de subscriptors a Youtube.

El passat 2 de març va assistir a La Resistencia i no va tenir cap problema en respondre les preguntes d'en Broncano. Quan va arribar el moment de parlar sobre quants diners té al banc, va confessar que li fan una mica de respecte els diners perquè "se't pot anar l'olla". I va afegir: "La dada, ara mateix, que això et sonarà... perquè tenint en compte els subscriptors, que no són pocs diners, és una p*ta barbaritat, però et sonarà a poc. Ara mateix hi ha 200.000 euros".


El streamer es va mostrar molt transparent i va explicar que si fos per ell ensenyaria la xifra, però que no tenia cobertura. A més, va explicar que el número ha disminuït bastant recentment perquè s'ha comprat una casa.
 

Després va arribar el moment de parlar sobre les relacions sexuals que ha tingut en l'últim mes i va explicar que "poques", perquè la seva parella, Masi, viu a Madrid i ell es troba entre Fuengirola (Màlaga) i la capital. "En els darrers 30 dies hauran estat set o vuit vegades. Tranquil·let. El que s'ha pogut", va dir.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: