Harry Styles té nova parella?

per Redacció, el 7 de març de 2023 a les 06:00
Des que en Harry Styles va trencar amb l'actriu Olivia Wilde el passat mes de novembre, han aparegut molts rumors sobre les seves possibles noves parelles. L'última va ser la Jennifer Aniston i ara, segons explica ELLE, és el seu entrenador personal Brad Gould.

El motiu pel qual hi ha persones que penses que poden tenir un romanç, és perquè se'ls ha vist fent molts plans junts, més enllà de les seves sessions d'entrenament. Així doncs, sembla que tenen una forta amistat i es diu que comparteixen un parell de tatuatges.

 
@28headlinee this is getting interesting.... #harrystyles #personaltrainer #bradgould #loveontour ♬ original sound - 𝑒

De moment només són rumors i l'únic que sabem del cert és que Brad Gould és un noi britànic que s'encarrega de mantenir en forma al Harry Style.

 
@goofyhavingablast #greenscreen Brad Gould y Harry Styles cierto o falso ? A mi me parece que está situación amerita un Fanfic, el entrenador personal que se enamora sin darse cuenta de Harry Styles la estrella pop del momento pero lo que Brad no se imagina es que Harry lo ama en secreto pero el mundo no se puede enterar 🙊 #bradgould #harrystyles #harrystylespersonaltrainer #harrystylestiktok #hslot #bradgouldtrainer #bradrry #bradgouldtraining #bradthetrainer #harrystylesvids #harrystylesfanfic #harrystylespov ♬ original sound - theflavor

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: