Estan enfadades aquestes dues famoses?

per Redacció, el 7 de març de 2023 a les 06:00
Aquest cap de setmana s'han casat la Lele Pons i en Guaynaa a Miami. Ha estat una celebració molt especial que ha comptat amb convidats com l'Aitana, en Sebastian Yatra i la Lola Índigo.

Tot i que els grans protagonistes del dia van ser els nuvis, els fans de l'Aitana han aprofitat l'ocasió per buscar senyals que confirmin la seva relació amb en Sebastian Yatra. I sembla que cada cop estan més segurs de què el seu amor és real, ja que se'ls ha pogut veure molt junts en aquesta celebració i la seva complicitat és més que evident.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MEDIA XPHRAA (@phraanquicia)


Però la relació de l'Aitana amb el seu company de La Voz Kids no ha estat l'única en què s'han fixat els fans, sinó que també han seguit les passes de la Lola Índigo. I és que les artistes són molt amigues, ja que van ser companyes a Operación Triumfo i, a més, han llançat més d'una cançó juntes. De fet, fa 3 mesos estaven juntes de viatge a Londres.


Però cap de les dues ha compartit una foto juntes i això ha sorprès molt als seus fans, els quals han començat a sospitar que ja no són amigues. Per sort, ha aparegut un vídeo on es veu a les artistes assegudes juntes durant el casament i gaudint del moment. Per tant, sembla que la seva amistat segueix com sempre. A més, totes dues tenen una foto al mateix lloc i és bastant probable que la foto se la fessin entre elles.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lola Indigo (@lolaindigo)


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: