Casament de Piqué i Clara Chía?

per Redacció, el 7 de març de 2023 a les 09:10
Piqué i Clara Chía estan preparant el seu casament? Segons va assegurar la periodista Mónica Vergara a Telecinco, la parella s'està plantejant fer un pas més en la seva relació.

Els rumors van començar aquest cap de setmana, quan la parella va anar a un restaurant de Barcelona. Durant el dinar, van estar parlant de les seves preocupacions i també dels seus plans de futur, entre ells, casar-se.


Clara Chía va assegurar que ella vol una cerimònia petita on només hi hagi la família i amics més propers. I és que, la parella vol intentar allunyar-se al màxim del focus mediàtic. De moment, no se saben més detalls sobre el possible enllaç ni tampoc dates, però la periodista Mónica Vergara afirma que hi podria haver casament aviat.

La història de Piqué i Clara Chía


En Piqué va conèixer la Clara quan encara seguia amb la Shakira, ja que era la cambrera d'un bar on acudia habitualment el futbolista. Allà es van fer amics i després de deixar-ho amb la Shakira van començar a sortir. No se sap exactament quant de temps porten junts, però va ser el febrer del 2022 quan se'ls va veure junts per primer cop.

A l'agost la Clara va acompanyar a en Piqué al casament d'Albert Pedret, un dels millors amics del futbolista. Allà se'ls va veure públicament per primer cop, arribant agafats de la mà. Més endavant, al setembre, se'ls va veure sopant a un restaurant de París amb una actitud carinyosa.
 
Des de llavors, que la parella va fer oficial la seva relació i han acudit a diversos actes junts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: