Què ha passat amb Billie Eilish?

per Redacció, el 7 de març de 2023 a les 06:00
La Billie Eilish s'ha esborrat totes les xarxes socials del mòbil i ja no forma part d'Instagram, TikTok ni Twitter.

Ella mateixa ho ha confessat al podcast Conan O'Brien Needs A Friend: "He eliminat totes les apps del meu telèfon, m'ha costat molta feina. Perquè tu no vas créixer amb internet, però per a mi va ser gran part de, no la meva infància, no he estat un nadó iPad gràcies a Déu , però honestament, crec que vaig créixer al millor moment d'Internet, que no era tant Internet, vaig tenir una infància així i estava tot el temps fent coses tot el temps".


"I llavors, quan em vaig convertir en preadolescent, hi havia iPhones, i quan vaig ser una mica més gran, va ser tot en el que s'ha convertit, però ser un preadolescent i un adolescent a internet, aquesta era la meva gent, jo n'era un" va afegir.
 

I és que a l'artista no li agrada veure's a Internet ni en fotos ni vídeos. De fet, sempre ha intentat protegir-se i l'any 2019 va explicar en un vídeo per Calvin Klein que un dels motius pels quals vestia amb roba oversize era perquè no volia que el món ho sabes tot sobre ella. "Ningú pot tenir una opinió perquè ningú ha vist el que hi ha a sota, saps?", va dir.

A més, hi ha una altra cosa que l'espanta d'Internet i és com d'incrèduls ens torna. "Tot el que veig a internet, m'ho crec, jo. Sé que és un fet estúpid, i que no ho hauria de fer perquè tinc proves que no tot és veritat, gairebé res és veritat".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: