Qui és el youtuber que s'ha fet passar per la Rosalía i ha fet sold out?

per Redacció, el 8 de març de 2023 a les 06:00
La Rosalía va donar per finalitzada la seva gira Motomami World Tour el passat 22 de desembre. Va tocar a quatre continents i va fer parades per Llatinoamericà, però no va tenir temps de fer un concert a Perú, així que el youtuber Ioanis Patsias va portar una solució: fer un homenatge a l'artista.

iOA va decidir fer una rèplica del concert de la Rosalía a Perú per tota aquella gent que es va quedar sense veure-la. Va titular la seva perfomance com a "Miji Show" i va assegurar haver-li dedicat "més de cinc mesos de preparació per viure una nit que mai no oblidarem".

 
No queda clar si comptava amb permisos o no, però va cobrar entrada a més de 3000 persones que van assistir a l'Anfiteate del Parc de l'Exposició a Lima. Gràcies a les altes temperatures que estan vivint allà, el youtuber va poder realitzar un espectacle molt similar al de la Rosalía.


I és que es notava que hi havia molt d'esforç i preparació tant en la coreografia com en l'escenografia. El fons era blanc i ressaltava el vestit vermell que imitava al de l'artista i els coreògrafs estaven totalment entregats. Fins i tot hi havia càmeres que feien el mateix recorregut que els de la cantant.
 
El seu homenatge segur que ha arribat a oïdes de l'artista, però aquesta no ha dit res al respecte. Hi ha rumors que diuen que és que perquè no li ha fet gaire gràcia, però també hi ha la possibilitat que estiguin preparant alguna cosa junts.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iOA (@ioa_______)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: