Logotip de Adolescents.cat

Rauw Alejandro acaba a l'hospital després del seu últim concert

per Redacció, el 8 de març de 2023 a les 09:15
Rauw Alejandro va acabar el seu últim concert a l'hospital després de lesionar-se l'espatlla. Així ho va explicar ell mateix a través d'Instagram on va compartir diverses fotos des del centre de salut.
 

Per sort, l'artista només va patir una dislocació i va rebre l'alta al cap de poca estona. De fet, Rauw Alejandro va decidir no aturar al concert tot i sentir dolor. Així doncs, el públic present al Gas South Arena, a Geòrgia, els Estats Units, va poder gaudir del xou del cantant fins al final.

La gira Saturn World Tour de Rauw Alejandro va començar aquest febrer i portarà l'artista arreu del món. A Espanya, els concerts arribaran el setembre amb parades a València, Barcelona, Madrid, Múrcia o Palma.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: