7 adolescents expliquen els seus secrets més ben guardats

per Redacció, el 8 de març de 2023 a les 06:00
Com cada dimecres, arriba una nova edició dels secrets més profunds dels adolescents.

 




Versió sense playbuzz
Noia, 17 anys
L'any passat la meva profe de mates va agafar baixa de maternitat i va venir un substitut que em posava molt calenta. Un dia li vaig demanar que m'obrís la classe i vam acabar tenint sexe oral a la seva taula. Des d'aquell dia que no el puc mirar a la cara.

Noia, 15 anys
Quan era petita em molava el meu veí que té uns 2 anys més que jo i avui en dia em segueix molant perquè el tio segueix estant tremendo. Aquest estiu em parlava amb ell per Insta i molts cops em deia que si volia anar a casa seva. La cosa és que em fa molta vergonya parlar amb ell i no vaig anar a casa seva, però em deia de follar al portal i fer-nos palles entre nosaltres, cosa que no va acabar passant, però és que el tio em posa moltíssim.

Noia, 17 anys
Quan tenia 15 anys havia de mirar porno lèsbic abans d'anar a casa del meu nòvio per poder follar amb ell.

Noi, 16 anys
Un dia estava per un poble i vaig anar a uns lavabos públics. Resulta que quan vaig sortir em vaig creuar amb un senyor i ell em va mirar el mòbil (que a tot això jo estava mirant fotos de nois sense samarreta). Llavors em va mirar i em va fer un gest amb el cap de què entres amb ell als lavabos. Ens vam liar molt heavy i vaig acabar follant amb ell. El millor polvo de la meva vida amb diferència.

Noi, 14 anys
Un dia vaig anar a casa d'un amic i té una germana petita de 10 anys. La vaig veure en calces i vaig masturbar-me amb unes calcetes que havia deixat a l'habitació.

Noi, 17 anys
Estàvem a una festa major de Montferrer. Les meves amigues estaven ballant, però llavors hi havia un noi que em va convidar a un cubata i vam tenir molt bon feeling. Al final vaig "desaparèixer" una estona amb ell i ens vam liar a més de fer-li una palla.

Noia, 14 anys
Jo un dia vaig entrar al lavabo de l'insti i em vaig trobar una amiga meva al lavabo i vam creuar mirades fins que vam començar a enrullar-nos i vam començar a fer-ho. El pitjor és que la meva millor amiga ens va pillar i ara no parlo amb cap de les dues. Quin corte...

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: