La Laura Escanes confessa perquè ho van deixar amb Risto

per Redacció, el 9 de març de 2023 a les 06:00
La Laura Escanes i en Risto Mejide es van separar l'any passat, després de 7 anys junts. Com que tenen una filla de tres anys en comú, Roma, l'exparella segueix mantenint contacte i la influencer ha explicat com se sent al respecte.

"Jo abans ho creia i volia estar tota la meva vida amb ell. Si he decidit casar-me i tenir una filla amb algú és perquè, per a mi, era per a tota la vida. Però cada cop crec menys", ha confessat al seu podcast 'Entre el cielo y las nubes'. I és que en cap moment va pensar que es podria produir una ruptura entre ells, però va succeir. "Jo era molt feliç, però va arribar un moment que no ens fèiem feliços. Crec que la diferència d'edat no és un problema si teniu el mateix moment vital".

 

A l'inici de la relació la Laura Escanes va ser molt criticada per sortir amb un home molt més gran que ella i famós. La van acusar de fer-ho per fama, però el temps ha demostrat que aquest no va ser el motiu.


La influencer s'ha sincerat i ha explicat que quan es van conèixer, ella estava estudiant i treballava molt poc. En cap moment va sortir amb ell per interès i, de fet, ha confessat que quan en Risto volia anar a restaurants cars que ella no es podia permetre, se sentia culpable, però ell li deia: "Jo t'estic convidant perquè em ve de gust, i sé que si tu en un moment pots, ho faràs per mi. Ho compartim junts i vivim aquesta experiència junts".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: