Famoses i famosos que s'han posicionat en contra de la Hailey Bieber

per Redacció, el 15 de març de 2023 a les 06:00
La polèmica entre la Selena Gomez i la Hailey Bieber ha arribat més lluny del que esperaven. I és que artistes com Rihanna, Jennifer López, Lady Gaga, Nicki Minaj, Miley Cyrus, Harry Styles o Lily Collins han fet unfollow a la Hailey com a mostra de solidaritat amb la Selena.

Tot va començar quan la cantant va publicar un Insta Story explicant que li havien deixat les celles massa primes i poc després les dues models van publicar una foto d'una videotrucada seva on clarament s'estaven burlant de la situació. La Selena va decidir ignorar-ho i no dir res al respecte, però la situació no va passar desapercebuda pels seus fans.

 

Més endavant, va sortir a la llum un vídeo on la Hailey Bieber es burlava de la Taylor Swift, la millor amiga de la Selena, i aquesta no va dubtar a pronunciar-se a favor ser: "La meva amiga és i seguirà sent la millor", va dir en un tweet.

 
@celebrityeditssx 👀 #selenagomez #haileybieber #taylorswift #celebrity #celebrities ♬ original sound - celebrityeditssx

A causa de tots aquests fets, la dona d'en Justin Bieber ha perdut gairebé un milió de seguidors i l'ex estrella de Disney s'ha convertit en la dona més seguida d'Instagram, amb 395 milions de seguidors, tot i que ha decidit retirar-se de les xarxes socials durant un temps.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: