Logotip de Adolescents.cat

Les imatges que confirmen la relació entre l'Aitana i en Sebastián Yatra

per Redacció, el 9 de març de 2023 a les 06:00
L'Aitana i en Sebastián Yatra han viatjat a Miami per assistir al casament de Lele Pons i Guaynaa i han aprofitat per passar uns dies junts.

La parella ha estat vista en moltes ocasions amb una actitud afectuosa i la revista ¡Hola! ha publicat algunes fotos compromeses. I és que sembla que aquests dies s'han deixat portar i no han tingut por en mostrar el que senten l'un per l'altra.

 
Han gaudit d'uns dies de relax a la platja i han sortit junts a la nit. Durant el casament ja es va poder veure la complicitat que desprenen i aquestes imatges segueixen en la mateixa línia.

 
Cap dels dos ha confirmat la relació i l'Aitana no vol comentar res al respecte, però queden pocs dubtes de què tenen alguna cosa més que una bonica amistat.
 
@desireejimenezzz A disfrutar el momento 😂 #aitana #sebastianyatra ♬ sonido original - Desiree Jimenez

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: