Vols anar a veure el Barça femení amb descompte? T'expliquem com fer-ho!

per Redacció, el 9 de març de 2023 a les 06:00
El Barça femení és un dels millors equips de futbol del món i gràcies al Carnet Jove pots aconseguir descomptes per gaudir del seu partit contra Roma Feminnile al Camp Nou.



Propera cita al Camp Nou UEFA Women's Champions League:
 
29/03/2023 - 18:45  FC Barcelona vs Roma Feminnile 

Amb el teu CJ tens un 50% de dte fins a 6 entrades.
Compra la teva entrada aquí introduint el codi: CARNETJOVE



A més, des de l’Instagram del Carnet Jove s’estan sortejant dues entrades per la VIP PLAYERS ZONE (les millors localitats de l'Spotify #CampNou, just al darrere de la banqueta de les jugadores) amb accés a la sala VIP Avantllotja del Spotify Camp Nou! Trobaràs tots els requisits per participar aquí. Tens fins al dia 12 de març per guanyar les entrades!
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: