Kendall Jenner i Bad Bunny, nova parella?

per Redacció, el 9 de març de 2023 a les 08:53
Bad Bunny i Kendall Jenner estan junts. Almenys així ho assegura el mitjà TMZ després de setmanes de rumors. Tot va començar fa un mes, quan el cantant i la model van ser vistos al local The Bird Streets Club a West Hollywood.

Poc després els van tornar a fotografiar plegats tenint, suposadament, una cita doble amb el Justin i la Hailey Bieber a Nobu Malibu.

 

Doncs bé, finalment ha arribat la imatge del petó. La foto -publicada per TMZ- va ser captada aquesta setmana, després que la parella sopés a Sushi Park, un conegut restaurant de West Hollywood freqüentat per famosos.


Com era d'esperar les imatges s'han fet virals a les xarxes socials, on podem trobar tota mena de comentaris:
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: