Lola Índigo es pronuncia sobre la seva relació amb l'Aitana

per Redacció, el 10 de març de 2023 a les 06:00
El casament entre Lele Pons i Guaynaa va tenir convidats com Sebastian Yatra, Aitana, Lola Índigo, Anitta i Chayanne, entre d'altres.

Quan van començar a sortir les primeres imatges del casament, els fans de l'Aitana esperaven veure-la amb la Lola Índigo, una de les seves grans amigues. Es van conèixer a 'Operación Triumfo' l'any 2017 i van engegar la seva carrera musical juntes. Les hem pogut veure col·laborar en més d'una cançó i pujar a dalt d'un escenari juntes.


Els rumors entre una possible discussió entre elles van començar a augmentar, però la Lola Índigo ha volgut posar fi a aquest debat: sí que van estar juntes al casament, però no van mostrar cap foto. "Vaig estar amb ella el casament, ¿per què dieu aquestes coses? Nois, la vida no és només les xarxes socials, eh. Hi ha vida més enllà del que pugem", ha dit a un directe.
 
A Europa Press també va fer unes declaracions al respecte i va aclarir que segueixen sent amigues: "Vam estar juntes totes les noces. Ens vam asseure juntes a la cerimònia i vam estar ballant després. El que passa és que just el vídeo que ha sortit, on apareix ballant Chayanne, no hi era ella. Però vam estar tota l'estona juntes, agustíssim".

A més, l'Aitana també va parlar amb uns periodistes quan va tornar de Miami i va explicar que es va assabentar d'aquests rumors perquè la mateixa Lola Índigo la va trucar per explicar-li.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: