Insulten a Hailey Bieber enmig d'una actuació

per Redacció, el 10 de març de 2023 a les 06:00
Aquest cap de setmana s'ha celebrat el Rolling Loud a Los Angeles i en Justin Bieber va pujar a l'escenari per interpretar 'Private Landing' amb Don Toliver.

Moltes persones van aprofitar la seva actuació per insultar a la dona d'en Justin i cridar coses com "a la merda la Hailey". I és que recentment la Hailey Bieber ha estat protagonista de diverses polèmiques que l'han deixat en molt mal lloc i els fans del cantant canadenc han decidit deixar de recolzar la seva relació.


Per si encara no t'has assabentat dels fets, la polèmica va començar quan la Selena Gomez (exparella d'en Justin) va publicar una story mostrant les celles i queixant-se de què les tenia massa fines i es veia estranya. Poc després, la Hailey Bieber i la Kylie Jenner van publicar una captura d'una videotrucada seva burlant-se de la situació.

Aquest fet, juntament amb un vídeo viral on es veu a la model ficant-se amb la Taylor Swift, ha fet que moltes persones es posicionin en contra seva i deixin de recolzar-la. De fet, ha perdut gairebé un milió de seguidors a Instagram.

 
Sigui com sigui, molts usuaris de Twitter han defensat que res és excusa per insultar d'aquesta manera a una persona. "Entenc que el que va fer va estar malament, però escolta, tots som humans... i això és més repugnant! No intimidis a ningú, la salut mental és molt important i la Selena també ho va dir, però veig que són els fans de Justin els que fan això. No sigueu 'bullies'", ha compartit una usuària.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: