Les indirectes d'Anuel AA a Karol G

per Redacció, el 10 de març de 2023 a les 06:00
La Karol G i l'Anuel AA van estar sortint fins a principis del 2021, quan van decidir posar fi a la seva relació. Recentment, s'ha parlat molt sobre la seva relació, ja que la cantant va llançar el tema 'TQG' amb la Shakira i hi apareixen indirectes que molta gent ha assumit que són per l'artista port-riqueny.

Però sembla que no és l'única que s'ha inspirat en aquest romanç per escriure una cançó, sinó que tot apunta que la nova cançó de l'Anuel, 'Más rica que ayer', parla de la cantant colombiana. I és que tots dos es deien entre ells "bebecitos", i hi ha una frase que delata que està parlant d'ella: "Bebecita, estàs més bona que ahir. Que bo que va ser tornar-te a veure".


A més, fa poc que l'exparella es va retrobar, ja que poc després que l'Anuel acabes la seva relació amb Yailin, la mare de la seva futura filla, va ser l'aniversari de la Karol G i va assistir a la festa de celebració.



Si analitzem la lletra de la cançó, veiem que l'Anuel canta: "Ja no tinc el teu contacte, però si tu vols segueixo sent el nen i m'escrius", fent al·lusió al tema 'MAMIII' de la Karol G amb la Becky G on diuen: "No em truquis, que el meu número vaig canviar, si vols que te'l doni, truca a l'1-800-fotet".

Finalment, el porto-riqueny ha llançat una indirecta molt directa a La Bichota que ha fet pensar als seus seguidors que vol tornar amb ella: "Tira'm el DM, no per estar lluitant. Tu no ets Shakira ni jo Piqué".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: