Per què la gent ja no vol tenir follamics?

per Redacció, el 1 de setembre de 2023 a les 08:00
Un follamic és una persona amb qui mantens relacions sexuals sense cap mena de compromís ni exigència. És a dir, és algú amb qui tens una amistat i, a més a més, tens sexe de tant en tant.

El problema és que moltes vegades una de les dues persones s'acaba enamorant. I, a més, una relació de follamistat pot ser molt superficial i generar una sensació de buit, que és pitjor que la sensació d'estar sol/a. Per aquest motiu cada cop hi ha més persones que prefereixen les relacions romàntiques.


Podríem dir que la generació Z segueix tenint relacions sexuals esporàdiques, però no de la mateixa manera que ho feien els mil·lennis. Una persona Z no té cap problema en tenir sexe amb un amic/ga si sorgeix i tampoc el té en passar-se un mes sense mantenir relacions sexuals.

Per tant, podríem dir que el concepte de follamic està en decadència. Ara s'opta pel sexe d'una nit o bé per una relació amb compromís i responsabilitat afectiva. I és que molts creuen que si no hi ha futur com a parella, és millor no tenir una relació afectiva de cap tipus.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: