Polèmica per l'absència de les Pombo als premis Ídolo: el motiu pel qual no hi van anar

per Redacció, el 10 de març de 2023 a les 09:31
L'any passat Dulceida va impulsar per primera vegada els premis Ídolo, uns guardons on es reconeix la feina dels creadors de contingut. Després de l'èxit de la primera edició, aquest dijous se celebrava la segona entrega al Teatre Príncipe Pío de Madrid.

Jessica Goicochea, Laura Escanes i Nil Ojeda van ser alguns dels grans triomfadors de la nit. A la gala, com era d'esperar, s'hi van deixar veure els influencers i tiktokers amb més seguidors de l'estat espanyol. Ara bé, també hi va haver absències. Rocío Osorno, Alexandra Pereira, Raquel Reitx, María Pombo i Marta Pombo, entre altres, no van assistir a l'acte.


De fet, aquesta última va deixar clar que no havia acudit a l'esdeveniment perquè no li semblava bé que s'hagués nominat una persona que generava hate i feia bullying.

El motiu de la polèmica


Tot i que Marta Pombo no va donar noms, tothom ha deduït que es referia a Telmo Trenado, nominat a la categoria d'Stay True. I és que aquest creador ha insultat en més d'una ocasió a la influencer i a la seva família i les ha catalogades de "fatxes".
 


"La gent que critica i humilia a qualsevol persona no mereix premis ni elogis" deia Marta Pombo a través de les seves stories.
   
@animales_humanos La bronca que tuvo @telmotrenado con una de las Pombo en un evento #viral #parati #foryou #fyp #hazmeviral #lentejas ♬ sonido original - Animales Humanos

Pel que fa a la resta d'absències, la majoria d'influencers que no van acudir a la gala van assegurar que no podien perquè estaven de viatge o perquè tenien altres compromisos. Sigui com sigui, es rumorejava que algunes d'elles no hi havien anat perquè no tothom podia desfilar per la catifa vermella. De fet, la mateixa Dulceida va parlar d'aquest tema en una de les entrevistes que li van fer ahir a la nit.
@gemmamartos La polémica de las ausencias de los #PremiosÍdolo2023 🎙️😳 Así nos lo han contado @Dulceida , @Ángela Rozas Saiz y @Violeta Mangriñan #premiosídolo #influencers #teresabass #rocioosorno #polemicas #tiktok #viral #parati #fyp #lentejas ♬ sonido original - Gemma Martos


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: