Aquesta famosa cantant formarà part de la septima temporada d'Élite

per Redacció, el 13 de març de 2023 a les 06:00
Élite ja ha començat a rodar la sèptima temporada i d'entre tots els personatges nous en trobarem un de molt especial: l'Anitta.

La cantat brasilera formarà part de Las Encinas. Ella mateixa ha compartit la imatge promocional amb la frase: "Una 'girl' from Rio". I els seus fans es moren de ganes de descobrir quin serà el seu paper i quina relació tindrà amb els assassinats que succeiran.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Élite (@elitenetflix)


També ha sortit a la llum un vídeo on la cantant apareix ballant la cançó de 'TQG' de la Shakira i la Karol G durant el rodatge.

 
Però l'artista no és l'única que se suma a la sèptima temporada d'Élite, sinó que també veurem a Alejandro Albarracín, Maribel Verdú, Iván Mendes, Mirela Balic, Fernando Lindez, Gleb Abrosimov i Leonardo Sbaraglia. A més, l'Omar Ayuso tornarà a posar-se a la pell d'Omar.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: