Així havia de ser Flowers de Miley Cyrus en un principi

per Redacció, el 13 de març de 2023 a les 06:00
El nou àlbum de la Miley Cyrus 'Endless Summer Vacation' ja ha sortit a la llum. Conté 13 cançons i hi podem trobar temes com 'Rivers', 'Jaded', 'Wonder Woman' i la versió demo de 'Flowers'.

El single que dona resposta a la cançó de 'When I Was Your Man' de Bruno Mars es va convertir en tot un èxit i ara ha sortit una nova versió molt més sentimental. ''La versió demo de 'Flowers' era diferent de la versió estil celebració que ha acabat sortint'', diu l'artista. I afegeix: "Quan treus tots els sons i les grans harmonies, hi ha molta tristesa".




I és que a la demo només s'escolta la seva veu i el piano. "En la primera tornada, estava intentant convèncer-me a mi mateixa [que no necessitava que ningú em comprés flors]. Però la tercera vegada que ho dic, pots escoltar aquesta confiança. Finalment, m'ho vaig creure", confessa.


Però l'èxit de la cançó no només li ha portat coses bones, sinó que la seva exparella Liam Hemsworth li ha posat una denúncia per difamació.  L'actor s'ha sentit atacat pel contingut del tema i s'ha volgut pronunciar al respecte.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: