Investiguen una agressió sexual a una noia de 19 anys a Barcelona

per Redacció, el 11 de març de 2023 a les 15:51
Els Mossos d'Esquadra investiguen una agressió sexual que s'hauria comés la matinada d'aquest dissabte al Poble Espanyol, a Barcelona, a una noia de 19 anys. Així ho ha avançat Crónica Global assegurant que per ara no s'ha fet cap detenció.

La víctima hauria patit l'atac aquesta passada matinada al voltant d'una zona d'oci nocturn del districte de Sants-Montjuïc.


El portal digital ha informat que vigilants de seguretat d'aquest espai turístic de la capital catalana han trobat la víctima en estat de xoc i amb una ferida al cap. La patronal de l'oci nocturn Fecasarm i Spain Nightlife ha assegurat que demanarà ser acusació popular al cas i ha condemnat els fets i espera i que es detingui l'autor. Ha remarcat que el local proper al lloc té implementat el distintiu internacional de seguretat atorgat per l'Associació Internacional d'Oci Nocturn que inclou un protocol per evitar agressions sexuals i com actuar en cas que n'hi hagi. 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: