Així va començar la nova relació d'en Risto

per Redacció, el 13 de març de 2023 a les 06:00
Fa dies que sabem que en Risto Mejide té una nova parella i diversos mitjans l'han vist passejant amb ella per Cuenca en una actitud molt afectuosa.

La jove es diu Natalia Almarcha i és una farmacèutica de 27 anys que viu i treballa a València. Com expliquen des de Lecturas, estan junts des de finals de desembre i algunes fonts han revelat com es van conèixer: "Després de parlar durant setmanes a través de les xarxes socials, van quedar un dia i es van encantar. Estan feliços".


L'Abel Planelles va ser el primer a compartir informació sobre el nou romanç del presentador després d'haver estat vist "passejant amb una jove valenciana". Ara, l'entorn proper de la parella ha confirmat que "són nòvios" i que en Risto està molt enamorat, tant que "no ho oculta".
 
@abelplanelles La nueva ilusión de Risto Mejide 💥 #Viral #fyp #parati #foryou ♬ Flowers - Miley Cyrus

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: