Logotip de Adolescents.cat

4 maneres diferents d'estimular el penis

per Redacció, el 13 de març de 2023 a les 09:58
Hem publicat alguns articles centrats en la masturbació per a vulves. És per això que avui hem volgut preparar-ne un sobre l'estimulació de penis. Els consells són de pàgines especialitzades en sexualitat com Diversexual i Platanomelón.


A dues mans 
Al masturbar-se, es tanca primer una de les mans en la part baixa del penis, mentre que el puny de l'altra mà es col·loca a la zona del gland. Es recomana intentar moure una mà cap amunt i la segona cap avall. També augmenta l’excitació fer cercles al voltant del gland, mentre amb la mà inferior es mou de dalt a baix. 

Dos dits 
En aquesta tècnica només s'utilitzen el polze i l'índex per a ajudar. Amb aquests dos dits, s’ha de cobrir la part superior i inferior del gland i un cop fet, s’han de moure de dalt cap a baix, fent com un petit massatge. 
Impatient Fingers - Patience GIF - Patience Impatient Fingers Drumming  Fingers - Descubre & Comparte GIFs
Fer foc 
Les mans es col·loquen planes als costats del penis com si volguessis fer foc amb un tronc i es mouen d’un costat a l’altre i de dalt cap a baix. És important començar a poc a poc i anar augmentant el ritme. També es recomana utilitzar lubricant perquè els palmells llisquin millor. 

Esprémer llimones
Amb una mà s’agafa la part inferior del penis i l’altre es col·loca, amb el palmell mig obert, a la part superior. El més important en aquesta tècnica és moure la mà que es troba en el gland, fent moviments circulars, com si s’espremés una llimona o una taronja. Cal fer-ho suau, perquè si no pot ser molest.
Lemon Juice Cooking - GIF Animado | REYGIF


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: