Aquesta famosa influencer parla sobre els abusos sexuals que va patir

per Redacció, el 14 de març de 2023 a les 06:00
La influencer Sara Fructutoso es va sincerar a TikTok i va confessar que havia patit abusos sexuals pel director de l'agència de models on treballava fa 12 anys.

Tot i que els fans van tenir lloc molt temps enrere, la model no havia estat capaç de parlar del tema fins ara. "Aquesta és la meva història, m'animo a explicar-la a causa de l'acusació i detenció d'un director amb qui vaig compartir rodatge fa un any per presumpte abús a una companya menor", va explicar.


"Em va passar amb 13 anys i vaig callar per vergonya quan el correcte era haver anat als meus pares i explicar-los el que havia passat aquell dia a la meva agència de models", va confessar.
 
@soysarafructuoso

Esta es mi historia, me animo a contarla debido a la acusación y detención de un director con el que compartí rodaje hace un año por presunto 4buso a una compañera menor.

♬ sonido original - sarafructuoso

Sara vivia a Elche i allà no hi havia cap agència de models fins que un dia va aparèixer el director d'una agència i va començar a captar nenes d'entre 13 i 16 anys. Aquest els va dir a totes que per poder treballar com a models primer havien de fer un curs per crear el seu book de model.

A la sessió de fotos, el director li va demanar a la model que es tragués la samarreta per poder-li fer fotos amb sostenidors. Ella va acceptar, perquè li va fer creure que "totes les models tenen fotos sense samarreta". Però, després, li va demanar que es tragués els sostens i ella va accedir, intentant tapar-se el pit amb el cabell i les mans.
 
@soysarafructuoso

Cuento mi historia para visibilizar estas injusticias y sobre todo ayudar, no te calles.

♬ sonido original - sarafructuoso

El director li va dir que "s'havia de veure bé el pit a les fotos per poder treballar amb grans marques de luxe". És més, el fotògraf li "apartava els cabells intentant tocar el meu pit". Després, en veure les fotos, la Sara sabia que el que havia passat no estava bé, però no sabia com denunciar la situació.
 
@soysarafructuoso

No hagas como si nada hubiese pasado, es horrible que sigan pasando estas cosas en la industria. Y no estás sola ❤️

♬ sonido original - sarafructuoso

Ara el director ha estat detingut per abusar d'una menor i la model va compartir la notícia al seu Instagram: "És una vergonya que passin aquestes coses. Com vaig dir ahir, si ajuda a algú la meva història em dono per guanyadora en aquesta vida. Al seu dia jo vaig callar per vergonya i honor, no facis el mateix", va comentar.
 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: