Mor aquest famós raper de 28 anys en directe

per Redacció, el 14 de març de 2023 a les 06:00
El raper sud-africà Costa Titch de 28 anys es va desplomar en directe al Festival Ultra Music del Johannesburgo i la seva família ha confirmat la seva mort.

Els fets van ocórrer durant el concert que va donar el dissabte 11 de març. Com es pot observar en diverses imatges d'internet, l'artista cau en plena actuació, els seus companys l'ajuden a aixecar-se, però poc després torna a caure i ja no s'aixeca més.

 
"Com a família, ens enfrontem a un moment difícil mentre intentem entendre el que ens ha passat i demanem que se'ns concedeixi temps i espai per reunir-nos", ha escrit la seva família en el comunicat i també han aprofitat per agrair a totes les persones que el van assistir "en les últimes hores a la terra" i que el van ajudar a anar a l'hospital.


L'organització del festival també ha emès un comunicat i han explicat que es troben "devastats" per la pèrdua del raper, ballarí i cantant. El jove havia estat ballarí durant molt de temps i feia molt poc que havia iniciat la seva carrera com a solista.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: