Baralla entre Miley Cyrus i Dua Lipa, què ha passat?

per Redacció, el 14 de març de 2023 a les 08:34
Què ha passat entre Miley Cyrus i Dua Lipa? Aquesta és una de les preguntes més repetides a TikTok després del xou de Versace Fall 2023. En diverses imatges es pot veure com, durant l'esdeveniment, les dues cantants no es parlen i s'eviten tot i seure a la mateixa fila.

Encara que no se sap del cert si hi ha hagut alguna discussió entre elles, hi ha diverses teories. La primera -i la més repetida- és que Dua Lipa es va quedar amb els drets de la cançó Prisoner, una col·laboració amb Miley Cyrus que forma part del disc Future Nostalgia: The Moonlight Edition. Això hauria fet que els guanys per reproducció a les diferents plataformes socials fossin per la cantant europea.

 
@adrian.lude ig: adrian.lude // Te cuento el salseo entre Dua Lipa y Miley Cyrus 👀 #greenscreen #mileycyrus #dualipa #endlesssummervacation #salseo #salseofamosos #salseoentiktok ♬ Flowers - Miley Cyrus
La segona teoria està relacionada amb el productor musical Andrew Watt amb el qual han treballat totes dues cantants. S'especula la Miley Cyrus i ell haurien tingut una relació esporàdica i les coses no haurien acabat massa bé. I què hi pinta Dua Lipa en tot això? Doncs que és amiga d'Andrew Watt i s'hauria "posicionat" a favor seu i allunyat de la Miley.

Com hem dit no hi ha res confirmat i només són rumors, per tant, caldrà esperar a si elles es pronuncien.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: