Telmo respon a la polèmica amb les Pombo

per Redacció, el 14 de març de 2023 a les 06:00
Marta Pombo i Telmo Trenado s'han enfrontat a les xarxes socials. I és que la influencer va comunicar al seu Instagram que el motiu pel qual no assistiria als Premis Ídolo és per la presència d'aquest creador de contingut.

Després que Abel Planelles compartís un vídeo comentant la rivalitat entre ells, Telmo ha aclarit els motius pels quals la influencer i les seves germanes no van anar als premis: "No han vingut perquè són unes picades". I és que el creador de contingut va estar present en els premis de l'any passat i les Pombo hi van assistir, per tant, no creu que el motiu sigui ell.

 
Sembla que la veritable raó per la qual no van voler assistir és perquè no estaven nominades i els va molestar que ell sí. "No m'ha calgut mai parlar d'altres persones per aconseguir res, i si ahir estava nominat a uns Premis Ídol és perquè ho ha decidit un jurat", diu Telmo.


"Es queixa del hate, i fa exactament el mateix amb mi", recorda Telmo per finalitzar el vídeo. Tot i que la Marta Pombo mai va dir el seu nom, tots els seus seguidors i ell mateix sabien de qui estava parlant. És per això que l'enfrontament s'ha contagiat als seus fans.
 
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: