Logotip de Adolescents.cat

Gerard Piqué parla per primer cop sobre les noves cançons de Shakira

per Redacció, el 14 de març de 2023 a les 06:00
Gerard Piqué ha estat entrevistat al programa 'El Món a RAC 1' de Jordi Basté i ha parlat sobre les últimes notícies que han afectat el Barça, la Kings League i la Sessió 53 de Shakira i Bizarrap.

Feia molt de temps que els fans de la Shakira esperaven que l'exfutbolista es pronunciés davant la cançó de l'artista amb Bizarrap i finalment ho ha fet. Abans de donar per acabada l'entrevista, Jordi Basté li ha fet l'esperada pregunta: "L'has escoltat?".

 

"Sí, òbviament", ha respost sense dubtar en Piqué. Però la pregunta no li ha fet gaire gràcia i ha deixat clar el que pensa: "No vull parlar del tema, no crec que toqui... Jo crec que les persones, al final, tenim la responsabilitat, sobretot els que som pares, d'intentar protegir als teus fills".

"No vull dir més al respecte. Cadascú pren les decisions que creu oportunes i no tinc ganes de parlar més del tema perquè crec que, al cap i a la fi, l'únic que vull és que estiguin bé", ha acabat concloent.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: