Critiquen a la Kim Kardashian per deixar a la seva filla de 9 anys utilitzar TikTok

per Adolescents.cat, el 14 de març de 2023 a les 15:31
La filla de 9 anys de la Kim Kardashian ha protagonitzat una polèmica després de publicar un vídeo fent cosplay d'Ice Spice, una rapera que escriu lletres molt explicites a les seves cançons.

El vídeo va generar molta polèmica perquè moltes persones van considerar que la cançó era molt inapropiada per una nena tan petita, així que van esborrar el vídeo del seu perfil. Però les crítiques han seguit i North West ha fet un TikTok explicant el que ha passat.

 
@noahglenncarter North West has deleted the videos of her cosplaying Ice Spice #foryou #icespice #kimkardashian #northwest ♬ Ac r7sheed - rhy 🎸🍃 🕸️

El perfil de North West sol crear molta controvèrsia i aquest cop no ha estat ments. En el vídeo ha qüestionat a la model per permetre que la seva filla utilitzi TikTok amb tan sols 9 anys. De fet, quan es va crear l'usuari per primer cop, Kanye West es va mostrar en contra i, a més, va demanar a Kim que no deixes a la seva filla "utilitzar pintallavis a TikTok".


El creador de contingut també creu que els nens i nenes no haurien d'estar presents a la plataforma i assegura que, tot i que no sol estar d'acord amb el cantant, en aquest cas creu que té raó.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: