TEST Quant saps sobre la regla?

per Redacció, el 15 de març de 2023 a les 08:41
Fes aquesta enquesta i entra en el sorteig d'un premi!
 
 
CONDICIONS D'ÚS DEL TEST

La teva privacitat és important per a nosaltres!


D’acord a l’article 13 del Reglament (UE) 2016/679, del Parlament Europeu i del Consell, de 27 d’abril de 2016, relatiu a la protecció de les persones físiques pel que fa al tractament de dades personals i a la lliure circulació d’aquestes, i a l’article 11 de la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de dades de caràcter personal i garantia dels drets digitals, t’informem dels següents aspectes relatius a les teves dades personals.

Qui és el responsable de les teves dades personals? 
El responsable del tractament de les teves dades personals és FEM PRODUCCIONS, S.L, amb domicili social al C/ de la Llotja, núm. 9 de Vic, amb C.P. 08500, inscrita al Registre Mercantil de Barcelona en el tom 43.906, foli 76, full número B441493, inscripció 1, amb NIF B-66084377.
Per obtenir més informació, pots contactar amb Adolescents.cat a l’adreça de correu electrònic contacte@adolescents.cat.
Amb quina finalitat es tracten les teves dades?
La finalitat del tractament és saber quin és el coneixement que tenen els joves sobre la menstruació perquè el Departament igualtat i feminismes de la generalitat de Catalunya pugui treballar en els seus plans estratègics de comunicació així com ser inclòs en campanyes de comunicació sobre aquesta temàtica i gestionar la teva participació en un sorteig de vals regal.
L’aportació de les teves dades personals és necessària per a la participació en aquesta acció.

Durant quant de temps conservarem les teves dades?
Les teves dades personals seran mantingudes per part de FEM Produccions, S.L. el temps que sigui estrictament necessari per la finalitat, i posteriorment seran bloquejades i/o destruïdes de forma segura. Així mateix, el correu electrònic podrà ser utilitzat per posteriors campanyes de comunicació en la matèria. En cas que vulguis saber si disposem de les teves dades o ja han estat eliminades, podràs saber-ho exercint els teus drets. T’expliquem com fer-ho al següent paràgraf. 
 
Quins drets tinc envers les meves dades personals facilitades a Adolescents.cat?
Podràs exercir els teus drets d’accés; rectificació de les dades inexactes; sol·licitar la supressió quan, entre altres motius les dades ja no siguin necessàries per la finalitat que van ser recollides; en determinades circumstàncies també podràs sol·licitar la limitació del tractament de les teves dades, cas en el qual només mantindrem les teves dades per l’exercici o defensa de reclamacions. Finalment, podràs exercir el dret d’oposició i portabilitat.
Els podràs exercir de forma gratuïta sempre que tinguis més de 14 anys adreçant un escrit amb còpia del teu DNI o document equivalent a FEM Produccions, S.L., al carrer de la Llotja número 9 de Vic, C.P. 08500. T’informem que també pots presentar una reclamació davant l’autoritat de control competent en cas que consideris que els teus drets han estat vulnerats.
 
A qui comunicarem les teves dades?
Les dades seran comunicades a la i les tractarà amb l’estricta finalitat d’analitzar el coneixement que tenen els joves sobre la menstruació així com ser part dels plans estratègics de comunicació sobre aquesta temàtica i a RUBIOCLOTET, SCP per gestionar la teva participació en el sorteig.
 
Es faran transferències internacionals de les teves dades?
T’informem que no portarem a terme cap transferència internacional de les teves dades personals.
 
La seguretat de les teves dades personals
T’informem que Adolescents.cat adopta totes les mesures de caràcter tècnic i organitzatiu necessàries per garantir la seguretat de les teves dades personals, evitant així la seva pèrdua, accés, alteració, tractament i manipulació per part de persones no autoritzades. 
 
Legitimació i consentiment pel tractament de les teves dades personals
FEM Produccions, S.L. està legitimada al tractament de les teves dades personals només en cas que ens donis el teu consentiment marcant les següents caselles:
❏ Declarant ser major de 14 anys, consenteixo expressa i inequívocament que les meves dades personals siguin tractades en els termes anteriorment indicats.
❏ Consenteixo expressa i inequívocament a la tramesa d’informació per part d’Adolescents.cat.
❏ Consenteixo expressa i inequívocament que les meves dades personals siguin comunicades al Departament d’igualtat i feminismes de la Generalitat de Catalunya amb la finalitat d’analitzar el coneixement que tenen els joves sobre la menstruació i ser part dels plans estratègics de comunicació sobre aquesta temàtica així com a RubioClotet, SCP amb la finalitat d’entrar en la participació del concurs. 



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: