L'enfrontament entre Miley Cyrus i Kendall Jenner en una festa després dels Oscar

per Redacció, el 15 de març de 2023 a les 09:47
Miley Cyrus va deixar de seguir Hailey Bieber i es va posicionar en contra del clan Kardashian Jenner des de l'última polèmica amb Selena Gomez.

Tot va començar fa unes setmanes quan la cantant va penjar una story explicant que li havien deixat les celles massa primes. Poc després la Hailey Bieber i la Kylie Jenner van publicar una foto d'una videotrucada seva on clarament s'estaven burlant de la situació. La Selena va decidir ignorar-ho i no dir res al respecte, però la situació no va passar desapercebuda pels seus fans ni tampoc per diverses famoses com ara la Miley Cyrus.


De fet, la cantant estaria tan enfadada que fins i tot hauria tingut un enfrontament amb Kendall Jenner en una de les afterparty dels Oscar, que es van celebrar aquest cap de setmana.
 
@kathy.pita18 MILEY ENFRENTA A KENDALL POR SELENA 💥 #greenscreen #miley #mileycyrus #kendal #kendall #kendalljenner #selenagomez #selena #vanity #vanityfair #kathypita #chisma #lachisma ♬ sonido original - 🎈♾️KathyPita
Segons diversos mitjans, Miley Cyrus s'hauria apropat a la model i li hauria dit que "ser cruel" no està bé. A més a més, també li hauria recriminat el seu comportament i el de la seva família cap a Selena Gómez, de qui s'han rigut en més d'una ocasió.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljenner)


A tot això dir que la Selena va publicar una foto aquesta setmana on estava etiquetada Miley Cyrus i on feia referència a una de les seves cançons...casualitat?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez)



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: