Així és el cartooncore, la nova tendència de moda

per Redacció, el 15 de març de 2023 a les 18:40
Ha arribat una nova tendència al món de la moda: vestir-te com els teus personatges preferits. Les línies d'alta costura estan començant a apostar per col·leccions basades en la roba que utilitzen personatges animats a sèries i pel·lícules.

Loewe és una de les marques que s'ha sumat a la tendència i ha creat una col·lecció amb l'estudi d'animació Ghibli que es basa en la coneguda pel·lícula 'El Castillo ambulante'. Com expliquen des de Código Nuevo, "tota la línia de roba són peces idèntiques a les que utilitzen els personatges del film de Miyazaki".

 
@miguelrodrigueezz Top cosas que nunca me podre permitir!💗 Ojala ser modelo para LOEWE Ig: miguelrodrigueezz_ #loewe #studioghibli #castilloambulante #fashion #model #howlsmovingcastle ♬ original sound - ₊˚໒꒱⋆✩

Algunes celebritats han volgut innovar en els seus outfits i provar el cartooncore, com és el cas d'en Harry Styles, que va decidir vestir-se d'arlequí per la catifa vermella dels Premis Grammy 2023. Shania Twain també va aparèixer amb un vestit i un barret a joc de Harris Red i Julia Fox va ser vestida per Wiederhoeft com un enorme canitxe en 3D a la Setmana de la Moda de Nova York.


Aquesta tendència et convida a connectar amb el teu nen interior i convertir-te en els teus personatges preferits. És una manera molt divertida de sortir de la teva zona de confort i atrevir-te amb nous looks.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: