Aquests dos famosos confirmen la seva relació amb un petó

per Redacció, el 15 de març de 2023 a les 18:40
El rodatge de 'La Última' va suposar el final de la relació entre l'Aitana i en Miguel Bernardeau. Des que la seva ruptura es va fer pública, l'artista s'ha deixat veure acompanyada d'en Sebastian Yatra en més d'una ocasió i es rumoreja que estan junts.

Fins al moment no teníem cap prova de què el seu amor fos real, però ara han sortit unes imatges que no deixen cap dubte. En elles es pot veure com els artistes estan gaudint d'un temps de tranquil·litat a Miami, després del casament dels seus amics Lele Pons i Guaynaa.

  La parella va estar allotjada a la casa que el colombià té a Miami i van oblidar-se per complet de les càmeres. No van tenir a mostrar com d'enamorats estan i els paparazzis van captar les seves mostres d'afecte.
 

Tot i això, cap dels dos s'ha pronunciat al respecte i tampoc han publicat cap imatge junts donant a entendre que la seva relació és real. De fet, la cantant va publicar a TikTok un vídeo amb el trend UNSP, la nova cançó d'en Sebastian Yatra, i el va esborrar de seguida. Així doncs, sembla que no volen donar cap detall de la seva vida privada.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: