Logotip de Adolescents.cat

Rere teu, el nou tema de Mama Dousha que no et podràs treure del cap

per Redacció, el 16 de març de 2023 a les 07:07
Mama Dousha, presentador de les Gates d'Icat, es posicina amb Rere Teu com un dels nous exponents del Bedroom pop en català, un nou subgènere musical que es caracteritza per oferir una sonoritat minimalista i intimista amb noms com Sen Senra o Cupido, entre d'altres.

"Rere teu" tracta des d'un punt de vista satíric i crític les vivències quotidianes d'estar enamorat, on alegries, incerteses i incomoditats s'entremesclen. "Vilvadi tot flipat amb Daddy Yanke" o "ser el pitjor regal d'aniversari", són algunes de les originals referències que l'artista fa a l'enamorament. Scotty DK, col·laborador de les produccions d'artistes urbans com Lil Dami, Spxxn P, Sr. Chen i Mi amargo, participa en la producció.

Mama Dousha s'ha donat a conèixer gràcies a la col·laboració que el grup The Tyets va realitzar en un dels seus temes, "Britney", aconseguint més de 150.000 reproduccions a les plataformes digitals. Després de llançament del primer àlbum "Dos peces de fruita" (2020) i cinc senzills el darrer any, l'artista presentarà pròximament el seu primer EP titulat "Caseta".

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: