La Laura Escanes demana que s'acabin aquests missatges i posa una denuncia

per Redacció, el 17 de març de 2023 a les 06:00
El passat 9 de març la Laura Escanes va guanyar un premi Ídol a la Millor Creadora de Contingut de l'Any. Podriem dir que la influencer està en un dels seus millors moments, tant professionalment com sentimentalment. El seu podcast 'Entre el cielo y las nubes' ho està petant i està molt feliç amb la seva relació amb l'Alvaro de Luna.

Però no tot és bo, sinó que diàriament ha d'aguantar missatges d'odi i recentment ha decidit compartir amb els seus seguidors uns missatges que rep des de fa temps a través d'Instagram per part de l'usuari @josecarlosjimenez1987. Podem llegir frases com "ets una mala persona", "si no vols follar amb mi doncs et violaré", "t'estrangulo amb les meves mans", entre d'altres.

 

Totes aquestes paraules d'odi i les amenaces rebudes van fer que la Laura s'apropés a comissaria a denunciar la situació. Seguidament, va publicar una story agraint tots els missatges de suport que ha rebut per part dels seus seguidors.

 

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: