Qui és la nova parella de Miley Cyrus?

per Redacció, el 20 de març de 2023 a les 06:00
La Miley Cyrus ha confirmat la seva relació amb Maxx Morando passejant amb ell de la mà a la desfilada de Versace a Hollywood el passat dijous 9 de març.

La primera vegada que se'ls va veure junts va ser a finals de 2021 a la desfilada Love Parade de Gucci. Aquest març, una font propera a la parella va dir a Entertainment Tonight que la parella fa temps que surt: "A la Miley li agrada el fet que són discrets com a parella i només s'enfoquen a fer el que és seu i estar envoltada de persones que la fan feliç, i en Maxx ho fa".

 
Maxx Morado és un músic americà de 24 anys que va ser bateria durant molts anys de la banda de punk rock The Regrettes i actualment és bateria del grup Rock Liily. A més, ha col·laborat en dues cançons del nou àlbum de la Miley: a "Handstand" com a productor, compositor i tocant tots els instruments i a "Violet Chemistry" com a productor i tocant la bateria.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: