Netflix ja ha començat a bloquejar comptes i això és el que pots fer evitar-ho

per Redacció, el 20 de març de 2023 a les 06:00
Netflix va anunciar a principis d'any que començaria a bloquejar els comptes compartits. Per tal de poder implementar mesures, va demanar que els usuaris indiquessin la seva ubicació per tal de detectar quan algú es connecta des d'un altre lloc.

Però, què passa si marxes de viatge i vols veure Netflix? Si la plataforma detecta que estàs intentant veure contingut fora de la teva ubicació habitual, et bloquejarà el compte. Seguidament, hauràs de donar-li a l'opció per obtenir un codi i així verificar la teva identitat. D'aquesta manera, només amb introduir el codi hauries de poder continuar veient Netflix.


Hi ha dues maneres d'obtenir el codi: a través del correu electrònic vinculat al compte o a través d'un SMS al número de telèfon vinculat al compte. Per tant, si no tens accés a cap de les dues coses, no podràs seguir utilitzant Netflix. Per al moment, però, això només afecta els usuaris que es connecten a la plataforma des d'un televisor, ja que els usuaris que ho fan des de l'ordinador o el mòbil no s'estan veient afectats.

Així doncs, sembla que Netflix està impedint que els usuaris comparteixin compte de manera molt subtil. En un futur veurem si es comencen a aplicar mesures també als usuaris que no tenen una Smart TV i que, per tant, consumeixen el contingut des dels seus dispositius mòbils.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: