Horòscop del cap de setmana: 18 i 19 de març

per Adolescents.cat, el 18 de març de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 


Versió sense playbuzz

ÀRIES
No pensis que tot està perdut en l'amor: deixa l'obsessionar-te i veuràs possibilitats amb què abans no et fixaves. Aquest cap de setmana estigues per tu, t'ho mereixes. Moment de sort: diumenge al migdia.

TAURE
Cap de setmana ple d'oportunitats pels Taure: estigues atent i no tinguis dubtes. Intenta trencar una mica amb la teva zona de confort, aquest cap de setmana hi ha algú que et posa a prova en aquest sentit. Moment de la sort: diumenge.

BESSONS
T'adonaràs que hi ha coses a la teva vida que no funcionen, centra't en les coses bones i posa-hi tota la teva motivació. No intentis però, arriscar-te aquest cap de setmana amb una cosa que fa temps que hi dones voltes... tot indica que encara no és el moment. Moment de la sort: dissabte.

CRANC
No juguis a la doble cara, no li pots dir una cosa a una persona i per l'esquena dir-ne una altra, en sortiràs perjudicat. Comença aquest cap de setmana a ser totalment transparent i a actuar amb sinceritat, això serà molt positiu per tu. Tens molta sort amb els diners! Dia de la sort: dissabte a la tarda.

LLEÓ
Aquest cap de setmana estaràs molt creatiu/va, deixa't portar i expressa el que sents sense manies. Hi ha una persona que t'està demanant amor, però tu no ho veus. Estigues atent als missatges amb indirectes i llegeix entre línies. Moment de la sort: dissabte al matí.

VERGE
Aquest cap de setmana intenta trencar amb les rutines d'aquest estiu, fes una cosa que no hagis fet mai, et sorprendràs a tu mateix/a. Sembla que els Verge esteu despertant moltes passions. Us sorprendrà molt la frase d'algun amic. Moment de la sort: dissabte a la tarda.

BALANÇA
Aquest cap de setmana sembla que els Balança tindran converses interessants per WhatsApp, vigila perquè hi ha coses que val més dir-les cara a cara. Aprofita aquests dies per gaudir de la família i les amistats més properes, això et recarregarà d'energia. Les coses de color plata et portaran bona sort. Dia de la sort: diumenge.

ESCORPÍ
Els Escorpí esteu una mica nerviosos aquests dies i no sabeu el perquè. Intenta relaxar-te i fer les coses pas a pas, necessites desconnectar, ni que sigui un sol dia. L'amor comença a agafar força a partir de diumenge. Moment de la sort: diumenge al matí.

SAGITARI
Aquest cap de setmana estaràs pensatiu i et vindran moltes coses al cap que t'estressen... Potser ara no és el moment de ratllar-te amb aquests temes. Hi ha algú que s'està enamorant de tu i no te n'adones. Moment de la sort: diumenge.

CAPRICORN
Cuida la teva salut perquè els Capricorn esteu una mica dèbils aquests dies. Aquest cap de setmana estaràs relaxat, tindràs bones idees i si t'ho proposes, les pots fer realitat. Diumenge tindràs una bona sorpresa que arribarà per part dels teus amics. Moment de la sort: diumenge al matí.

AQUARI
No pensis que tot està perdut i que mai tindràs possibilitats de fer-ho realitat perquè sembla que la sort està de part dels Aquari i seguirà així durant molt temps! Aprofita aquest cap de setmana per reflexionar sobre els teus somnis i començar a pensar què pots fer per aconseguir-los. Moment de sort: diumenge a la tarda.

PEIXOS
Els Peixos estareu una mica dramàtics, per sort sempre teniu algú que cuida de vosaltres. Intenta controlar els teus impulsos, no diguis coses de les quals te'n pots penedir després. Saps que no podràs seguir gaire temps guardant el secret però no et precipitis en explicar-ho, busca el moment adequat. Moment de sort: dissabte a la tarda.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: