La polèmica de Paula Gonu: què ha passat?

per Redacció, el 20 de març de 2023 a les 06:00
La Paula Gonu ha publicat un vídeo demanant perdó i explicant la polèmica en què s'ha vist immersa aquests últims dies.

La problemàtica va sorgir arran que la influencer parles sobre IlloJuan a un dels seus directes de Twitch i digues el següent: El mèrit que té ser una persona anomenada IlloJuan, des de la seva p*** casa i tenir 40.000 persones veient com parles a andalús, i segur que el 70% ni l'entenen, o sigui, té un mèrit... I cada dia el mateix, heavy... Per a mi té molt mèrit".

 
Moltes persones van interpretar que s'estava burlant de l'accent del streamer, i molts andalusos es van sentir ofesos. En veure el que estava passant, la Paula no va dubtar a fer un vídeo per aclarir les seves paraules i demanar disculpes a tot aquell qui s'hagi pogut sentir ofès.


"M'estic dirigint bàsicament als meus seguidors andalusos i en concret a tots els andalusos, els que em segueixen i els que no", comença dient al vídeo. I després de posar en context als espectadors, explica les seves intencions: "No m'estava referint a l'accent andalús, em referia a les expressions que per ser andalús utilitza Illojuan i les quals el caracteritzen moltíssim i que la seva audiència (...) les veuen i riuen amb ell".

"No vaig voler dir que els espanyols no l'entenguessin", sinó que volia fer referència als seus seguidors llatinoamericans que mai han escoltat cap expressió andalusa i, tot i això, l'admiren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🐭PAULA GONU (@paulagonu)


El vídeo s'ha omplert de comentaris positius donant-li les gràcies per demanar perdó, ja que l'andalús ha estat objecte de burla durant molts anys.


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: