Logotip de Adolescents.cat

Estan junts aquests dos artistes?

per Redacció, el 21 de març de 2023 a les 06:00
L'Ana Mena i l'Abraham Mateo es van conèixer fa molts anys quan tots dos van participar en el programa 'Menuda Noche' presentat per Juan y Medio. Com expliquen des de 'Socialite' són amics des de fa molt de temps, però sembla que l'amor està sorgint entre ells.

Recentment, han col·laborat junts en la cançó 'Quiero decirte', que ja acumula més de 28 milions de visualitzacions a YouTube i es posiciona com un dels temes més escoltats a Espanya. A més, el passat dijous van cantar junts a la gala dels premis Dial i van desprendre molta complicitat a sobre l'escenari.




Però els rumors van disparar-se quan, segons un testimoni, a la festa de després dels premis "van estar tot el temps junts a la vista de tots, fins que es van apartar a una cantonada i van deixar anar el seu amor amb petons. Sense tallar-se". I va concloure: "Després van sortir fora i es van asseure a unes escales. Els era igual que estigues plovent, semblaven enamorats".


Sigui com sigui, de moment Ana Mena ha desmentit que estiguin junts. "Som només amics" ha assegurat. Per tant, sembla que a hores d'ara no hi ha cap història d'amor entre ells.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: