Adolescents.cat es consolida al Saló de l'Ensenyament creixent en activitats i apostant per la sostenibilitat

L'espai ha comptat amb una Pop Up Re-Store de moda circular i també amb un concurs relacionat amb la menstruació, entre altres

per Redacció, el 20 de març de 2023 a les 14:23
Milers de joves han visitat l'estand d'Adolescents.cat durant el Saló de l'Ensenyament, que ha tingut lloc del 15 al 19 de març al recinte firal de Montjuïc.

Aquest 2023, l'estand d'Adolescents.cat ha tornat a apostar per l'entreteniment i la cultura oferint concursos i activitats lúdiques, amb la col·laboració de Casa Tarradellas, que ha fet viure moments inoblidables als visitants.
 

Com cada any, hi ha hagut concerts amb alguns dels grups més destacats del panorama musical català. Han passat per l'escenari d'LCI Barcelona a l'espai d'Adolescents.cat els Figa Flawas, Sara Roy, Triquell, Lal'Ba i The Tyets, un dels grups estrella del CanetRock d'aquest any. De fet, durant aquests dies, el festival ha estat sortejant entrades per assistir als concerts que es faran l'1 de juliol al mític Pla d'en Sala a Canet de Mar.
 
A més a més, també s'han fet sortejos pel Share Festival, que aquest estiu tornarà a Barcelona amb artistes tan populars com Quevedo i Bizarrap, entre altres.

Concursos


A banda dels sortejos musicals, l'estand d'Adolescents.cat ha posat a prova els visitants amb el quizz de "La meva regla, les meves regles". Un concurs fet conjuntament amb el Departament d'Igualtat i Feminismes i que han presentat les creadores de contingut i comunicadores Maria Bouabdellah i Farners Pei Hong.

En el quizz s'han plantejat preguntes sobre els canvis fisiològics i les característiques dels productes menstruals, així com qüestions relacionades amb la sostenibilitat ambiental o l'impacte econòmic que pot implicar la regla.
 

 
D'altra banda, la zona d'Adolescents.cat ha tornat a acollir els concursos de Roncato, que ha regalat les seves maletes als guanyadors.

A més, els visitants han tingut l'oportunitat d'emportar-se un record d'aquests moments a l'espai d'Instax, que ha ofert les seves populars fotos polaroid i regalat càmeres.
 
 
 

Pop Up Re-Store: moda circular


Els joves també han pogut fer diverses activitats al Pop Up Re-Store, creat conjuntament amb l'Agència Catalana de Residus: el primer espai destinat íntegrament a la moda circular. Una proposta creativa per conscienciar sobre la importància de reutilitzar els objectes, en concret les peces de roba i, al mateix temps, potenciar la tendència d'apostar pel disseny i la moda sostenibles.
 

Durant aquests dies al Pop Up Re-Store, els estudiants han visitat l'àrea showroom, de participat en tallers i també d'assistit als diversos meet&greet amb la presència d'influencers com @mariavallespi o @ferranxidk, entre altres.

D'altra banda, també s'han programat desfilades de moda circular de la mà de Francina Academy, la reconeguda agència de models fundada a Barcelona el 1983, i Solidança, una entitat sense ànim de lucre nascuda l'any 1997 amb l'objectiu de construir una societat més justa, solidària i respectuosa amb el medi ambient. Tot plegat amb la col·laboració de Thuya Escuela, que ha exhibit el seu talent en l'àmbit del maquillatge i la caracterització.
 

Orientació professional


Els i les expertes de Preparats.cat han ajudat els joves a resoldre els seus dubtes sobre què estudiar i els han ofert atenció personalitzada. A més, han analitzat els coneixements dels visitants amb el trivial Unipong.
 


LOFT, al Saló de l'Ensenyament


A banda dels concerts, concursos i activitats, el públic també ha assistit a una gravació del programa transmèdia LOFT d'iCat. La Berta Aroca i la Xènia Casado han entrevistat els Figa Flawas, un dels grups emergents que està sonant amb més força dins el panorama musical català. També ha passat pel LOFT la tiktoker, Nadine Romero que ha jugat amb els joves preparant-los un concurs sobre famosos.

El LOFT és un programa transmèdia -ràdio, audiovisual i xarxes socials- pensat per joves i dirigit als joves. Es pot escoltar de dilluns a dijous a iCat Ràdio de 21h a 23h i es pot veure a Youtube, TikTok i Instagram.

 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: