Risto parla per primera vegada de la seva nova parella i genera polèmica

per Redacció, el 21 de març de 2023 a les 09:22
Risto Mejide ha fet oficial la seva relació amb Natalia Almarcha, una noia de 27 anys que es dedica al món de la farmàcia. El presentador ha parlat per primera vegada de la seva nova nòvia en un reportatge de Cuatro centrat en la diferència d'edat en les parelles.

I és que tant l'actual com l'anterior relació del presentador amb Laura Escanes han estat marcades per l'edat: amb totes dues hi ha una diferència de més de 20 anys.


Sigui com sigui, Risto Mejide ha assegurat que a ell això no li importa, ja que té moltes coses en comú amb la Natalia i està "il·lusionat".

També ha volgut deixar clar que estan anant a poc a poc, sobretot perquè vol respectar la petició que li ha fet ella: "intentar ser el màxim d'anònima possible"."Ella té la seva pròpia carrera, té el seu propi objectiu i considera que ella no vol formar part d'aquesta exposició a la qual jo estic sotmès des de fa molts anys per decisió", ha dit Risto.

 
@salseosentiktok Risto Mejide hace oficial su relación con Natalia Almarcha El presentador ha querido confirmar que tiene una nueva pareja, tras su relación con Laura Escanes. Todo esto en medio de la promoción de su libro casualidad o marketing?📌 #parati #foryou #fyp #4you #tiktok #tiktokviral #viral #españa #parati #trend #parati ♬ sonido original - La Salseo en Tiktok 👀🙊📢
Durant el reportatge, el presentador també ha aprofitat per promocionar el seu nou llibre, basat en la relació entre el compositor Bach i la seva segona dona, a la qual gairebé doblava l'edat.

Tot plegat ha generat força polèmica a les xarxes socials. I és que alguns usuaris han acusat Risto l'està utilitzant la seva nova parella per fer promoció del seu llibre.
Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: