Logotip de Adolescents.cat

Rosalía parla amb Rauw Alejandro de la seva relació i tira una indirecta a C Tangana

per Redacció, el 21 de març de 2023 a les 10:02
Rosalía i Rauw Alejandro han fet la seva primera entrevista conjunta amb Ibai Llanos. Els artistes s'han assegut amb l'streamer per a parlar de RЯ, el seu primer treball plegats que s'estrena aquest divendres 24 de març.

L'EP arriba dos anys després que comencessin a sortir junts i és que, al principi els cantants no volien barrejar la feina amb la seva vida personal. "Era millor establir les bases de la relació i després, si de cas, fer música", ha explicat Rosalía en l'entrevista.


En aquest sentit, l'artista catalana també ha confessat a Ibai Llanos que, abans d'iniciar la relació veia al Rauw molt diferent. "T'imaginava d'una manera i després em vas sorprendre", assegura Rosalía, referint-se a la imatge de bad boy que pot donar l'artista.
 

"Jo tenia la fe perduda en la masculinitat i va ser conèixer-te i això va canviar. Per què ho dic? Perquè els homes que tenia al meu voltant sentia que no s'obrien emocionalment. En canvi, sentia que tu no tenies por d'estimar i de ser estimat", ha explicat la cantant. Una frase que molts han interpretat com una indirecta també, a la seva exparella C. Tangana.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: