Logotip de Adolescents.cat

Sebastián Yatra parla sobre la seva vida sexual

per Redacció, el 22 de març de 2023 a les 06:00
Sebastián Yatra s'ha convertit en el centre d'atenció de moltes persones des que es rumoreja que està sortint amb l'Aitana.

Recentment, ha assistit a 'La Resistencia', el programa de Movistar presentat per David Broncano, i l'artista ha hagut de confessar quants cops ha tingut relacions sexuals en els últims 30 dies. Tota l'audiència volia saber la resposta, ja que és una pista més per saber si realment està amb la cantant catalana o no.


"He perdut el compte", ha confessat en Sebastián Yatra insinuant que han sigut moltes. I, després, s'ha atrevit a donar un número aproximat: "unes vint-i-tantes". En Broncano i el públic va aplaudir en escoltar la xifra, ja que està clar que l'artista té una vida sexual molt activa.
 

Així doncs, molts ho han interpretat aquesta dada com una confirmació de què el cantant té una parella estable i que, probablement, és l'Aitana, ja que estan passant molt de temps junts. Tot i això, cap dels dos ho ha confirmat.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: