Logotip de Adolescents.cat

Per què l'exparella de Bad Bunny ha denunciat el cantant?

per Redacció, el 22 de març de 2023 a les 06:00
L'exparella de Bad Bunny, Carliz de la Cruz, demana 40 milions de dòlars per utilitzar la seva veu sense consentiment.

La jove basa la seva demanda en què l'artista ha utilitzat la frase "Bad Bunny baby" en diverses de les seves cançons. La va incloure en el tema 'Pa' ti' (2017) i apareix la veu de Carliz sense la seva autorització. A més, l'artista es va presentar a Puerto Rico, als Estats Units i a la República Dominicana començant els seus concerts amb la veu d'ella dient "Bad Bunny baby".




A la cançó 'Dos mil 16' del seu àlbum 'Un verano sin ti' (2022) també va utilitzar la frase i, a més, el títol fa referència a l'any que s'anava a casar amb Carliz.




Segons expliquen diverses fonts, un dia abans de llançar el disc els representants de l'artista es van posar en contacte amb ella per arribar un acord i li van oferir 2.000 dòlars. Ella els va rebutjar i va deixar clar que l'ús que havien fet de la seva veu constituïa un acte de negligència, mala fe i un atac a la seva moralitat i dignitat.

Des que la seva veu apareix a les cançons d'en Bad Bunny, la jove ha estat rebent moltes burles, tant a través de les xarxes socials com en persona. Això ha provocat que Carliz de la Cruz se senti "preocupada, intimidada, atabalada i ansiosa", diu la demanda.
 


Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: