El micro de Rosalía s'activa per error i s'escolta el que diu als seus ballarins

per Redacció, el 22 de març de 2023 a les 06:00
El Motomami Festival World Tour ha començat i el primer concert ha estat a LollaPelooza, Buenos Aires.El show va tenir alguns problemes tècnics. Abans de sortir a l'escenari, se li va activar el micròfon a l'artista, de manera que es va filtrar el que la cantant deia als seus ballarins.

"Aquest és el primer xou que fem. És el primer xou. Espero que estigueu molt orgullosos d'això, que gaudiu del concert. Sabeu que no puc fer això sense vosaltres. Em sento molt feliç, molt beneïda que estigueu aquí. I de debò, de debò espero que gaudiu del set d'aquesta nit allà fora, a l'escenari", va expressar el seu equip.


"Aprenc molt de cadascun de vosaltres durant aquest procés, vull que sapigueu que us admiro i us estimo. I estic molt agraïda per la vostra presència. Acabem amb aquesta merda, d'acord? Argentina? Sí? Un, dos, tres... Argentina!", va concloure.
 
@elviajedeivan Trabajar con ella debe ser lo más 🥹 #lollapalooza #rosalia Lollapalooza Rosalía 2023 @La Rosalia #rosalia #rosaliamotomami #motomami #motomamiworldtour #motomamitour #motomami🦋 #motopapi #amiga #amigos #humor #viral #viralvideo #viraltiktok #viral_video #parati #paratii #f #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fy @rosalia #rauwalejandro #igalveno #rosaliamotomami #rosaliaedids #rauwalejandroworldtour #rauwalejandrooficial #rauwalejandroylarosalia #rosaliayrauw #rauwyrosalia #rosaliafans ♬ sonido original - Iván ✈️

Però això no va ser tot, sinó que en ple concert l'artista es va adonar que el piano no estava ben afinat i va haver de cantar 'Hentai' a cappella, ja que el públic li va demanar.



Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: