Logotip de Adolescents.cat

5 sèries noves que no et pots perdre aquest abril

per Redacció, el 6 d'abril de 2023 a les 06:00
Aquest abril s'estrenen 5 sèries que segur que t'encantaran:

 


Versió sense playbuzz
The Crossover
En Noah (Jonathan) i en Tech (Mackie) són dos germans bessons que comparteixen passió i talent pel bàsquet. Els seus plans de futurs els separaran, ja que mentre en Noah aconsegueix una beca per anar a la Universitat de Los Angeles, Tech té la vista posada en el campionat de bàsquet de carrer de la mateixa ciutat. On la puc veure? Disney+. Quan? A partir del 5 d’abril.

El Internado: Las Cumbres (Temporada 3)
Tres mesos després dels terribles esdeveniments que van acabar amb la vida d'en Pau, l'Amaia està segura que els misteris que habiten l'internat no estan resolts. Disposada a arribar fins al final, implica Zoe, una nova alumna procedent d'una residència d'acollida on ja no saben què fer amb ella. Zoe connecta des del principi amb el grup, que aviat es veu embolicat en desaparicions i crims horribles entre els murs del monestir. On la puc veure? Amazon Prime Video. Quan? A partir del 7 d’abril.

Un espía entre amigos
És una sèrie dramàtica d'espionatge ambientada a Londres, el 1963. La carrera de Nicholas Elliott, un prestigiós agent del servei d'intel·ligència britànica, fa un gir quan li imposen com a nova missió vigilar Kim Philby, un dels seus millors amics i col·lega de professió. Els seus superiors sospiten que Kim podria haver treballat per a la KGB durant més de 20 anys. On la puc veure? Movistar Plus+. Quan? A partir del 13 d’abril.

The Marvelous Mrs. Maisel (Temporada 5)
Buscant perfeccionar el seu espectacle, Midge troba una feina que li permet total llibertat creativa. Però el seu compromís amb el seu ofici, i els llocs on la porta, crea una bretxa entre ella i la seva família i amics. On la puc veure? Amazon Prime Video. Quan? A partir del 14 d’abril.

El Hijo Zurdo
Una història sobre la relació complicada d'una mare amb el seu fill, la inesperada relació d'amistat entre dues dones de mons molt diferents i la recerca d'una segona oportunitat. On la puc veure? Movistar Pluss+. Quan? A partir del 27 d’abril.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: