Logotip de Adolescents.cat

Aquesta famosa influencer i aquest jugador del Barça estan junts?

per Redacció, el 23 de març de 2023 a les 06:00
L'Abril Cols va acudir el passat 19 de març al camp del FC Barcelona per gaudir del partit entre el Barça i el Real Madrid.

L'outfit de la influencer va aixecar sospites d'un possible romanç entre ella i el jugador del Barça Pedri, ja que duia la seva samarreta.

 

Els rumors també es basen en el fet que l'Abril segueix als pares del jugador i diversos negocis familiars a les xarxes socials.


La realitat, però, segons explica el periodista Abel Planelles, és que la influencer té parella i va ser ella mateixa qui ho va mostrar a un directe amb la Marina Rivers. No va voler revelar la identitat, però segons diverses fonts el jugador del Barça està solter i que la influencer dugués la seva samarreta només va ser una coincidència.

Tot i això, molts dels seus seguidors opinen que fan molt bona parella i que tard o d'hora acabaran junts.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: