Horòscop del cap de setmana: 25 i 26 de març

per Adolescents.cat, el 25 de març de 2023 a les 06:00
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.


 

Versió sense playbuzz

Àries: La Lluna serà molt positiva amb tu i et pot ajudar a aconseguir el que per a altres resulta impossible. És el moment de fixar-te noves fites. Algú del passat pot tornar a agafar protagonisme en la teva vida aquest cap de setmana, tu decideixes.... Moment de la sort: dissabte.

Taure: Portaràs a terme el que tens al cap des de fa dies, et mostraràs ferm a l'hora de defensar les teves idees i aconseguiràs el que vulguis. Aquest cap de setmana es presenta d'allò més intens perquè tens moltes ganes de gaudir al màxim. Moment de la sort: dissabte al migdia.

Bessons: Encara que les coses es compliquin, no et desanimis perquè amb aquesta ment tan brillant que tens, segur que trobes la solució. Aquest cap de setmana sentiràs que l'èxit t'acompanya i que la sort està de la teva part... Gaudeix. Bones energies amb Sagitari i Capricorn. Moment de la sort: diumenge.

Cranc: Rebràs notícies d'algú que feia temps no veies i això pot donar un toc diferent i alegre a la teva vida. Gaudeix del cap de setmana, t'ho mereixes. Notaràs energies especials amb els Cranc i els Lleó. Moment de la sort: dissabte a la nit.

Lleó:  Ets energia pura, intentes les coses una vegada i una altra... Mai et dones per vençut, sempre vas cap endavant. Aquest cap de setmana sabràs organitzar-te i disposaràs de temps lliure per dedicar-te a tu i a fer el que de veritat t'agrada. Moment de la sort: dissabte.

Verge: Gaudiràs d'un magnetisme especial que hauràs d'aprofitar per complir els objectius que t'has marcat. Tindràs sort amb l'amor i no només amb l'amor de parella, també amor familiar i d'amics. No tinguis por de dir la veritat. Divertir-te i gaudir del teu oci han de ser les teves prioritats aquest cap de setmana. Moment de la sort: Diumenge.

Balança: Si tens clars els teus objectius, és un bon moment per avançar! No et faltarà ni energia ni voluntat. El cap de setmana et convida a somiar, a gaudir... És probable que sorgeixin conflictes familiars però passaran ràpidament! Tens sort amb l’amor, especialment dissabte. Moment de la sort: dissabte a la nit.

Escorpí: Acabes la setmana cansat. Intenta veure el costat positiu de les coses i aprofita el cap de setmana per carregar les piles. No ha estat la teva millor setmana però aquest aquests dies tot anirà bé. Deixa't acompanyar per la música i escolta-la profundament. Saltaran xispes a prop dels Escorpí i els Capricorn. Moment de la sort: diumenge al migdia.

Sagitari: Aquest cap de setmana pots tenir un canvi de sort i una cosa que t'importa pot fer un gir inesperat cap a millor. Lluita pel que vols. S'apropen bones notícies pels Sagitari. Tens sort amb l'amor i l'amistat, especialment amb els Lleó. Aquest dissabte, la música et portarà records molt especials. Moment de la sort: dissabte a la nit.

Capricorn: Si no et deixes portar per pensaments negatius i lluites amb la força que et caracteritza, arribaràs on t'has proposat. Les coses no acaben d'anar com volíeu però per sort hi ha una persona que us farà sentir millor. Serà un cap de setmana ple de passió. Moment de la sort: dissabte al migdia.

Aquari:  No tanquis les portes a tot, aquest cap de setmana has d'intentar ser més comprensiu i saber perdonar, és la solució. Els moments familiars et resultaran gratificants, sobretot si són amb les persones que millor t'entens. Necessites buscar nous estímuls per sortir de la rutina i divertir-te, i els trobaràs. Moment de la sort: diumenge a la nit.

Peixos: Atreveix-te a lluitar pels teus somnis i no abandonis. Se t'estan obrint els ulls a noves il·lusions. Els Peixos sembla que esteu molt preocupats per un tema de la vostra vida personal però aquest cap de setmana trobareu resposta a moltes de les vostres preguntes. Moment de sort: diumenge a la tarda.

Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: