Horòscop del dia: 23 de març

per Adolescents.cat, el 23 de març de 2023 a les 09:06
L'horòscop, i la carta natal, en astrologia, són mètodes de predicció no demostrada basats en la posició arbitrària dels astres en el moment del naixement. No hi ha cap prova o estudi científic que recolzi la validesa de les prediccions obtingudes mitjançant qualsevol de les diferents versions d'aquesta pràctica. Tot i això hi ha grans experts que es reafirmen el la veracitat d'aquesta pseudociència...

Sabem que us agrada llegir-lo i ens el reclameu insistentment si no ho fem... :) Per tant, aquí teniu l'horòscop setmanal d'Adolescents.cat perquè tots aquells que hi creieu, o els que senzillament us agrada mirar-lo per curiositat, pugueu comprovar si us esperen uns dies de sort o no.

 

Versió sense playbuzz
ÀRIES
Descobriràs alguna cosa que no sabies d'una persona a la qual aprecies i això et fa apreciar-la encara més. La teva impressió sobre ella canviarà i farà que tingueu un vincle més fort. Fes-li saber.

TAURE
Els hàbits positius que has anat adquirint en els últims mesos no els has de perdre. Potser et sents poc motivat, però no t’abandonis a tu mateix i treu la força que tens a dins. Avui al vespre et podries emportar una sorpresa per part d’algú a qui aprecies molt.

BESSONS
No has de permetre que ningú et pressioni per fer coses que no et venen de gust. Si sents que algú t’està insistint massa, potser t’has de plantejar la confiança que li tens. No evitis la confrontació és hora de plantar cara i resoldre situacions.

CRANC
Ets una persona ambiciosa i avui tindràs l'oportunitat de sentir-te més poderós gràcies a la proposta que et farà algú. Has de deixar la vergonya de banda i mostrar tot el teu potencial. No pensis en si et jutjaran o no. Sigues tu.

LLEÓ
Descobriràs que algú s'interessa per tu i que potser pot haver-hi alguna cosa més que una amistat. És un començament que et fa il·lusió i que t’ajuda a renovar energies. Gaudeix el moment.

VERGE
Potser et vindria bé canviar d'aires. Si aquest cap de setmana no pots marxar, almenys intenta fer algun pla diferent. Sents que l’ambient en el qual et trobes està ple de tensió i per això et convé sortir-ne. Fer-ho et pot ajudar a veure opcions que no t’havies plantejat.

BALANÇA
Ja fa dies que aguantes la ràbia i avui et podria sortir tota de cop. Compte, però, perquè el teu malestar es podria confondre amb prepotència i podria causar el rebuig d’algú a qui aprecies. Intenta gestionar les teves emocions.

ESCORPÍ
Avui et farà força mandra seguir el corrent a un amic/ga que ja no t’aporta massa. Cada vegada et sents més lluny d’ell/a i notes que la connexió s’està perdent. Potser és perquè hi ha un malentès sense resoldre que posa una barrera entre vosaltres. Parla-ho.

SAGITARI
Ara no és el moment d’aturar-se. Encara que et faci vertigen, vas decidir fer el pas així que lluita pel que vols aconseguir. El març, per tu, és un mes de transició: així que pensa quin és el teu destí. En l’amor, algú del teu entorn podria voler més que una amistat, però no te n’adones.

CAPRICORN
Apostes per idees que estan molt bé, això no obstant que has d'aprendre a vendre-les millor. Sovint et deixes guiar tant pels teus impulsos que t’oblides que no tothom funciona així. Si vols que et segueixin, dedica més temps a convèncer. Un amic/ga et pot donar un molt bon consell en aquest sentit.

AQUARI
Encara que algú del teu entorn et digui que estàs perdent el temps, no és cert. L’estàs invertint en allò que t’agrada i la recompensa no serà immediata, però arribarà. Avui, i durant aquest cap de setmana, sentiràs una connexió molt forta amb algú que has conegut fa poc.

PEIXOS
És possible que sentis cert desànim perquè la gent no entén bé on vols arribar. Tingues en compte que a vegades t'avances, però que a la llarga les persones del teu entorn acaben comprenent les teves idees. Has de tenir paciència.




Adolescents.cat és el portal més visitat entre els usuaris joves de Catalunya. Aquí hi trobaràs tot allò que t'interessa sobre els teus ídols, consells per resoldre els teus dubtes i inquietuds, tests, actualitat, vídeos virals, gossip, apunts, treballs, resums d'exàmens, assessorament sobre sexualitat i parella, comunitat, etc. Vivim per entretenir-vos i treballem per a satisfer-vos. Un lloc a internet on la diversió està assegurada. No t'oblidis de recomanar-nos als teus amics.
Segueix-nos a:
Cerca a Adolescents.cat:

Tecnologia: Sobrevia.net
Llicència: CC BY-NC-ND
Mitjà associat a
 
Amb la col·laboració de: